Strafke
header-stripes

Boksgala op 24 februari in Sint-Truiden

dinsdag 16 januari 2018

Op zaterdag 24 februari wordt het Sportcomplex Sint-Pieter weer een bokstempel. Een van de blikvangers wordt alvast het Belgisch kampioenschap bij de dames super bantam gewicht. Daar neemt Jill Serron van de Trudo boksclub het op tegen de Kroatische Jasmina Nad.

Lees meer →

Drie topcomedians in Zepperen

woensdag 27 december 2017

Vzw Nostalgie pakt zowel in januari, februari als maart uit met topcomedy in Zepperen. "Met Bas Birker, Johnny Trash en Nigel Williams halen we echte toppers in huis."

Lees meer →

Sint-Truiden klaar voor Apres Ski

donderdag 21 december 2017

Voor de eerste keer duurt de alombekende Après Ski van Sint-Truiden tot 1u30. Het stadsbestuur maakt een uitzondering omdat dit openluchtfeest het grootste evenement van het jaar is.

Lees meer →

Groepen genieten voortaan van 'De Pot op Tafel'

zaterdag 16 december 2017

Met het nieuwe concept De Pot Op Tafel willen Rob, Pieter en Raf het jeugdsentiment van een gezellig feestje bij grootmoeder weer laten opborrelen. Groepen bedienen zichzelf in de sfeer van weleer. “Ongedwongen, vol nostalgie en ongestoord”, klinkt het

Lees meer →

Bijna 18 jaar actief in de Stapelstraat

donderdag 14 december 2017

Slaapstudio Dodo is nu bijna 2 jaar actief op de nieuwe locatie, kort aan het Sint-Martenplein, in de Stapelstraat. "We zijn blij op onze nieuwe locatie, zijn verdubbeld in oppervlakte en hebben nu 10 bedden uitgestald staan. Men kan hier nu dus het slaapcomfort naar hartenlust uitproberen", zeggen Jos en Linda, zaakvoerders van Slaapstudio Dodo.

Lees meer →

cosmocafé zet Sint-Truiden op de wereldkaart

maandag 11 december 2017

Op 12 december om 15u opent het cosmocafé op de Groenmarkt in Sint-Truiden. Kunstenaar Koen Vanmechelen en ondernemers Ben Elen en Pascal Vossius maken van het lokale café een plek met mondiale ambitie.

Lees meer →

Déjà Vu in Veilinghuis op 1 januari

vrijdag 8 december 2017

Op 1 januari kan je in ’t Veilinghuis het nieuwe jaar inzetten met Déjà Vu Soirée. Van 18 tot 19.30 uur is er een gratis receptie en vanaf 19.30 uur barst het feest los en kan je dansen op de beats van Dj Clinton & Vinni.

Lees meer →

Jettie Pallettie op Prinsen Pronknacht

donderdag 7 december 2017

Op zaterdag 20 januari 2018 organiseert stadscarnavalsvereniging Orde van de Commeduur uit de Stad Sint-Truiden inmiddels zijn 11 de alom bekende Prinsen Pronknacht.

Lees meer →

Jowi Reizen kiest voor een persoonlijk aanpak

woensdag 6 december 2017

Jowi reizen bestaat reeds 29 jaar en zelfs in tijden van online reserveringen en social media gelooft het team nog steeds in een persoonlijke aanpak, waar geluisterd wordt naar de wensen van de klant om zo de perfecte vakantie uit te werken.

Lees meer →

Bas Birker komt naar Zepperen

maandag 27 november 2017

Niemand minder dan Bas Birker komt op maandag 15 januari naar de Comedy Club in Taverne Haspengouw in Zepperen. Hij brengt daar zijn nieuwe show 'je moeder'.

Lees meer →

PRIMEUR: 'Den Truineer' begin december in de bus

woensdag 22 november 2017

Tien jaar nadat Truineer.be het daglicht zag op het internet leest u begin december een eerste gedrukte versie. Met Raf Vanmechelen als redacteur en Stef Wijnants als gastredacteur ontstaat er een uitgave die doorspekt wordt met echte lokale verhalen. De rode draad is wonen, werken en leven in Sint-Truiden. Het nieuwe magazine Den Truineer valt begin december bij u in de bus.

Lees meer →

Lingeriemodellen op vierde Ladies Night

donderdag 16 november 2017

Voor de vierde keer organiseert STVV een heuse Ladies Night met cava, goodiebags, vrouwvriendelijke standjes en een BV. Dit jaar komt niemand minder dan UDO optreden en geven Lingerie Mimosa, Decadence de Luxe, Caleche en Decadame een modeshow voor de match. En de mannen: die gaan naar het voetbal en zakken nadien af naar de Ladies Afterparty.

Lees meer →

Pietenfestval in Sint-Truiden

donderdag 16 november 2017

Op zaterdag 25 november is er op het Sint-Martenplein in Sint-Truiden het Pietenfestival met de ontvangst van Sinterklaas.

Lees meer →

Apres Ski gaat door na middernacht

woensdag 15 november 2017

Voor het eerst sinds het bestaan van de Après Ski party op tweede kerstdag wordt er verder gefeest na middernacht in Sint-Truiden.

Lees meer →

Stad zoekt jobstudenten kerstvakantie

woensdag 15 november 2017

Nog geen plannen voor de kerstvakantie? Schrijf je dan snel in als jobstudent voor de vakantiewerking Jeugd, sport en spel.

Lees meer →

Dansnamiddag voor 60plus, 21 november

dinsdag 14 november 2017

Dansnamiddag voor 60plus, 21 november van 13u30 tot 17u30. Het stadsbestuur organiseert in het kader van de Week van de senior een dansnamiddag in ’t Veilinghuis met dj Ron van Dijck.Lees meer →

Stadt Van Luyck 'ontdekking van het jaar' Gault&Millau

maandag 13 november 2017

De culinaire gids Gault&Millau heeft de lijst bekend gemaakt van de beste Belgische restaurants. Peter Goossens blijft de koning van de Belgische culinaire wereld. Voor het vijftiende jaar op rij geeft Gault&Millau zijn Hof van Cleve 19,5 op 20. Opvallende nieuwkomers zijn Chambre Séparée van Kobe Desramaults en Zet’joe van Geert van Hecke, met respectievelijk 17,5 en 17 op twintig. Chef van het jaar is Eric Fernez van d’Eugénie à Émilie in Bergen.

Lees meer →

B2B party al toe aan derde editie

vrijdag 10 november 2017

Zaterdag 11 november '17 vindt de 3de editie van de B2B party plaats. Voor onze 3de editie gaat de organisatie niet op verplaatsing maar houden ze de party in de enige overgebleven snookerclub van Sint-Truiden: De Lounge (Tramstraat 59).

Lees meer →

Orkestebal toe aan tiende editie

donderdag 9 november 2017

Het Orkestenbal, in feestzaal ’t Veilinghuis, is ondertussen aan de tiende editie toe. Naast Easyline, Stevie D’s Band en Duo Classic Illustration, zijn ook Freddy Davis en Phil Kevin aan de affiche toegevoegd.

Lees meer →

TIP: Dansbal Goesting in 't Veilinghuis

vrijdag 3 november 2017

TIP: Volgende week zaterdag 11/11 in 't Veilinghuis​: dansbal Goesting. Tussen 20 uur en 22 uur kaas- en wijnavond, er werd alvast geproefd op de kaasboerderij. Deel dit filmpje op de Facebookpagina van Truineer.be en maak kans op 1 van de 10 fleece-dekentjes van partner Verelst & Gilen​. Heb jij ook wat te doen met je vereniging? Stuur een e-mail naar niefs@truineer.be!

Lees meer →

Ve zitten och op Faceboek