Strafke
header-stripes

Zondag autoshow op Grote Markt

Geschreven door Raf Vanmechelen op maandag 13 maart 2017 in rubriek Truineer Tipt

Fotograaf: Shop & The City
Naar jaarlijkse gewoonte vindt zondag ook de autoshow plaats op de Grote Markt. Dit jaar combineert Shop & The City dit met een Men City Day.

 

Tijdens de lenteopendeur en de Men City Day openen de handelszaken hun deuren. Tussen 14u en 18u ontdekken de shoppers de laatste nieuwe collectie en genieten ze van unieke handelsacties. 

"De Men City Day is een ideaal concept om de mannen naar de stad te brengen. We voorzien tal van animatie waaronder een Wilderen Bar waar de mannen genieten van fris lokaal bier of een smaakvolle gin. De liefhebbers van streetfood kunnen dan weer terecht bij een van de foodtrucks op het Sint-Martenplein. In de winkelstraten zorgen straatmuzikanten voor de muzikale achtergrond. Bovendien zal niemand minder dan Els Tibau de pintjes tappen in de Wilderen Bar", zegt Marijn Ghys, Trud’Or-manager.

Openlucht autosalon
Naar jaarlijkse gewoonte verenigen de lokale autodealers van Sint-Truiden zich op de Grote Markt en stellen ze hun fonkelnieuwe wagens tentoon. 9 autodealers nemen deel aan de show op zondag 19 maart.
Tussen 13u en 19u staan vertegenwoordigers van de verschillende merken de Haspengouwse shoppers te woord voor meer uitleg. De toegang is bovendien geheel gratis. Autoliefhebbers, gezinnen, kortom iedereen ontdekt die dag de nieuwe bolides.
"De autoshow is voor ons een echte meerwaarde. Voor ons is dit een leuk evenement om de lokale verankering te verstevigen binnen Sint-Truiden en omstreken", zegt Eline Bruyninx van groep Bruyninx.
Meer informatie op mencityday.shopandthecity.be
Deelnemende automerken: BMW, Citroën, Volvo, Peugeot, Kia, Nissan, Skoda, Huyndai, Volkswagen

 

 

 ReactiesVe zitten och op Faceboek