Strafke
header-stripes

Zesde Bloesemterras Oppenheimers

Geschreven door Raf Vanmechelen op dinsdag 11 april 2017 in rubriek Truineer Tipt

Fotograaf: Oppenheimers
Reeds voor de zesde keer richten de  Oppenheimers Blaakapel uit Velm hun Bloesemterras in. Dit succesvol evenement gaat door op zondag 23 april in ’t Maanhof te Borlo (Gingelom).

Vorig jaar mochten zij, ondanks het minder goede weer, hun vijfde Bloesemterras in B&B ’t Maanhof, Bergstraat 8 te 3891 Borlo toch een groot succes noemen. De Oppenheimers brachten hun programma in de prachtige grote schuur.

Natuurlijk hopen ze dat dit jaar het concert kan doorgaan op de vernieuwde binnenkoer van de vierkantshoeve. "Zoals steeds was er ook weer veel interesse vanuit heel Vlaanderen. Maar wat is een bezoek aan Haspengouw en een “Bloesemterras” zonder wandeling tussen de bloeiende boomgaarden?"

"Het is juist daarom dat de blaaskapel voor de fans en de liefhebber een bloesemwandeling organiseren, een gesmaakt idee dat ze ook dit jaar op het programma zetten", klinkt het enthousiast.

Er wordt gestart om 13 uur met een begeleide wandeltocht van ongeveer 5 km. Vanaf 15 uur verzorgen de Oppenheimers een sfeervol optreden, de aanwezigen zullen opnieuw verrast worden door het originele karakter van deze groep en, niet te versmaden, een heerlijk stukje Limburgse vlaai met koffie of een verfrissend streekbiertje. 

De wandeling en het concert worden u, zoals steeds, gratis aangeboden door de Oppenheimers en door ’t Maanhof.
ReactiesVe zitten och op Faceboek