Strafke
header-stripes

Zes Kanaries met nationale verplichtingen

Geschreven door De redactie op dinsdag 3 september 2019 in rubriek Nieuws

Fotograaf: youtube
De Kanaries zwermen uit omwille van nationale verplichtingen. Wie gaat waar naartoe. Het lijkt wel of onze mannen de hele wereld aandoen. Neen, het lijkt niet. Het is zo.

Santiago Colombatto - U23 Argentinië
Santiago Colombatto werd opgeroepen voor de U23 van Argentinië. Zij bekampen Bolivia op woensdag 4 september en Colombia op zondag 8 september. Beide wedstrijden zijn vriendschappelijke interlands.

Yohan Boli - Ivoorkust
Yohan Boli werd in laatste instantie nog toegevoegd aan de selectie van Ivoorkust. Hij oefent met zijn land tegen Benin (vrijdag 6 september) en Tunesië (dinsdag 10 september). Beide oefenwedstrijden worden in Frankrijk afgewerkt.

Thibault De Smet - U21 België
Thibault De Smet bekampt tijdens de kwalificatieronde voor het EK U21 Wales (vrijdag 6 september) en Bosnië en Herzegovina (dinsdag 10 september) met de beloften van de Belgian Red Devils.

Stan Van Dessel - U19 België
Stan Van Dessel werd door bondscoach Jacky Mathijsen opgeroepen voor een trainingskamp van de U19 van 5 tot en met 10 september.

Daniel Schmidt - Japan
Daniel Schmidt oefent op donderdag 5 september met Japan tegen het Zuid-Amerikaanse Paraguay. Op dinsdag 10 september staat de WK-kwalificatie wedstrijd tegen Myanmar op het programma.

Cong Phuong - Vietnam
Op donderdag 5 september strijdt Cong Phuong met Vietnam tegen Thailand in een WK-kwalificatiewedstrijd.

(Bron: stvv.com)

ReactiesVe zitten och op Faceboek