Strafke
header-stripes

Win VIP-ticket voor premiere Cameo

Geschreven door Raf Vanmechelen op donderdag 20 april 2017 in rubriek Truineer Tipt

Fotograaf: RR
Op woensdag 26 april pakt Cinema Cameo in Sint-Truiden uit met de première van Guardians Of The Galaxy, Volume 2. Wij verloten een Vip Deluxe Starlord Package onder onze lezers. De winnaar mag met zes (6) naar de première en wordt verwend.

Om de lancering van de hilarische film te vieren verloten Cinema Cameo en Truineer.be een Vip Deluxe Starlord Package onder de lezers. De winnaar mag met zes naar de voorstelling op woensdag 26 april om 20.15 uur en iedereen van het gezelschap mag een drankje en snack kiezen. “Is da nè sjik, minne man?”, zegt uitbater Trudo Carlier lachend.

Deelnemen?
Stuur voor zondagavond 23 april een mailtje naar niefs@truineer.be met als onderwerp Starlord. Vergeet ook je telefoonnummer niet te vermelden. De winnaar wordt persoonlijk verwittigd.


Guardians Of The Galaxy
Tegen de achtergrond van de ‘Awesome Mixtape #2’ zet Marvels Guardians of the Galaxy 2 de avonturen van het team voort, terwijl ze reizen door de buitenste regionen van de kosmos. De Guardians moeten vechten om hun nieuwgevonden familie bij elkaar te houden, terwijl ze de mysteries over Peter Quills (Chris Pratt) vader ontrafelen. Oude vijanden worden nieuwe vrienden en fan-favoriete personages uit de klassieke comics schieten onze vrienden te hulp. (Filmtotaal)

Trailer

 

 ReactiesVe zitten och op Faceboek