Strafke
header-stripes

Wim Stassart en Kyara Lavigne kronen zich koninklijk

Geschreven door Truineer op dinsdag 20 augustus 2019 in rubriek Nieuws

Fotograaf: Truineer
Op donderdag 15 augustus vond op de schuttersweide het jaarlijks koning schieten plaats op de hoge wip bij de Sint-Sebastiaans Gilde Duras. Naast de graven van Duras hebben ze er nu ook een koning, Wim Stassart en een prinses, Kyara Lavigne.

Onder grote belangstelling startte men om 14.15 uur met veel nieuwe leden aan de koningschieting. De oude koning Robert Bijloos mocht de spits afbijten met drie beurten, waarvan twee heel knappe schoten. Na vijftien rondes werd er gepauzeerd en kon iedereen zich versterken met een heerlijk broodje met worst of hamburger. Na de pauze: hetzelfde spelbeeld met vele schoten van 'net niet'. Maar het kon dan ook niet meer lang uitblijven: in de 22ste ronde haalde Kyara Lavigne verdiend de hoofdvogel bij de dames neer en kroonde zich zo tot eerste prinses van de gilde. Zij mocht vele felicitaties ontvangen en wist met haar blijdschap geen blijf.
In de 24ste ronde was het bij de mannen Wim Stassart die zich met een strak schuin schot kroonde tot koning van de gilde. Ook hij was in de wolken met zijn prestatie en nam de vele felicitaties er hartelijk bij. De winnaars mogen deze titel met fierheid een jaar dragen. Is boogschieten misschien je nieuwe bezigheid? Word je graag lid, dan kan je elke woensdag om 17uur terecht op de schuttersweide of bij Wim Stassart op het nummer 0496/55.70.95.

 

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek