Strafke
header-stripes

We geven 20 duotickets voor circus weg

Geschreven door redactie op vrijdag 29 september 2017 in rubriek Truineer Tipt

Fotograaf: RR
Ook dit jaar brengt het gekende circus Barones u een wervelend spektakel onder de noemer ‘WHOW CIRCUS WONDERLAND’. Voor een voorstelling in de Fabriekstraat in Sint-Truiden geven we maar liefst twintig gratis duo-tickets weg.

 

Win tickets voor de voorstelling van vrijdag 20 oktober om 18 uur
Stuur, voor vrijdag 7 oktober, een mailtje naar circusbarones.secretariaat5@gmail.com en vermeld Truineer.be, uw volledige naam en adres in de mail.

Er kan slechts één duoticket per adres gewonnen worden. De winnaars krijgen een persoonlijke mail, die kan worden afgedrukt en getoond, samen met uw identiteitskaart.

WHOW CIRCUS WONDERLAND
Na een exotische getinte ouverture uit Zuid-Amerika wordt u een zeer gevarieerd schouwspel gebracht door internationale artiesten uit Duitsland, Oostenrijk en Tsjechië.
Luchtacrobaten, koorddansers, komische acts en niet te vergeten de dierennummers met paarden, pony’s, lama’s en kamelen zullen groot en klein bekoren.

Vermeldenswaard is, en dit in primeur, een combinatie van menselijke luchtacrobatie met gedresseerde ara’s, voor het eerst in België te zien. Als leidraad door het programma zorgen de inmiddels bekende muzikale clowns Ronny en Patatje voor de nodige humor. 

Onder andere een’ komische boks entree ‘zal ongetwijfeld menigeen op de lachspieren werken. Dan zij de mooie choreografie, ondersteund door de meest moderne geluids- en lichttechnieken zal deze, voorstelling nog lang blijven nazinderen. En dit alles gepresenteerd in een mooie verwarmde circustent.

Voorstellingen
Woensdag 18 oktober om 15 uur
Vrijdag 20 oktober  om 18 uur
Zaterdag 21 oktober  om 15 uur en om 18 uur
Zondag 22 oktober  om *11 uur en om 15 uur

*Zondag 22 oktober om 11 uur is het een familievoorstelling. Volwassenen betalen kinderprijzen (zie prijslijst aan de kassa)


 

 ReactiesVe zitten och op Faceboek