Strafke
header-stripes

Water- en modderoverlast

Geschreven door De redactie op maandag 10 juni 2019 in rubriek Nieuws

Fotograaf: Jean Caberghs
Vanmiddag sloegen stortregens toe, ondermeer in Heers, maar ook in Zepperen, Klein-Gelmen en Gelinden. Her en der liepen straten onder water of was er sprake van moddestromen

Sommige inwoners wordt het allemaal wat teveel. Ook al kan je niet altijd richting beleid wijzen, toch neemt de onvrede her en der serieus toe.

Jean-Caberghs in Gelinden-Dorp (foto) zag de straat alweer onderlopen. "Met dank aan de schepen van openbare werken( nooit gezien tijdens de werken) en toezicht van Infrax, De aannemer van Beers kan niet beter", postte hij op zijn facebookpagina. "Nu ieder onweer prijs, veel slechter gemaakt. Van de straat loopt het water nu gewoon door de carport de vijver in, het enige dat we nu nog kunnen doen is een muurtje maken. Telefonisch contact met de schepen lukt niet, onbereikbaar."

Peter Dehaen reageerde ook: "Op het akkerhof was het ook weer prijs. Het wachtbekken stond maar halfvol maar het wachtbekken van het akkerhof ( straat dus) stond weer vol tot aan de draai . Prima gewerkt dus van onze ingenieurs. En betaald voor in orde !!"

 

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek