Strafke
header-stripes

Wat je moet weten over de Ladies City Day

Geschreven door Shop & The City op donderdag 18 mei 2017 in rubriek Truineer Tipt

Fotograaf: Shop & The City
Morgen gooien de handelaars van Sint-Truiden massaal de deuren open voor de Body2Win Ladies City Day. De vrouwen worden verwend met tal van acties terwijl de mannen naar het voetbal gaan. Verleider Ken, De Romeo’s en The Magical Flying Thunderbirds zijn er ook klaar voor.

Verleider Ken en de Romeo’s
De hele hype rond Temptation Island zindert nog na. Morgen zal Ken afzakken naar de binnenstad en duikt hij op verschillende plaatsen op in de binnenstad. Ook De Romeo’s zijn van de partij en ‘gaan weer total loss’. Wil jij een foto met de Romeo’s of wil je Ken live aan het werk zien? Klik dan snel hier en ontdek waar ze overal opduiken. 

Goodiebags
De Body2Win Ladies City Day start traditioneel met een goed gevulde goodiebag. Shop & The City verdeelt 1.500 zakjes met allerlei leuke gadgets en waardebonnen. ‘ Elk jaar schrijven duizenden mensen zich in voor de goodiebag. Dit jaar hebben een nieuw record gevestigd. We hebben 12% meer inschrijvingen dan andere jaren’, aldus Marijn Ghys, manager.

‘De mensen die dit jaar een goodiebag ontvangen krijgen bovendien ook twee waardebonnen voor een Liefmans Yell’Oh en een glaasje roséwijn’, voegt Robin Paesen eraan toe. Inschrijven voor de goodiebag kan nog tot 20u vanavond via deze link

Ladies Village
In de Ladies Village op de Grote Markt worden jong en oud verwend door de standhouders. Zo proef je van een heerlijke koffie van Twenty Two Coffiee aangeboden door Impermo, geniet je van een heerlijk BBQ-hapje aan De Warmste Tafel en proef je van heerlijke gin’s en biertjes.

Wervelend slotoptreden van The Magical Flying Thunderbirds
Na zes jaar afwezigheid keren ze terug naar Sint-Truiden en halen ze alles uit de kast voor een wervelende slotshow op de Body2Win Ladies City Day. Na het optreden kunnen de vrouwen de nacht induiken in tal van horecagelegenheden in de Truiense binnenstad. 

 

 ReactiesVe zitten och op Faceboek