Strafke
header-stripes

Wandeling als eerbetoon aan Jonas Vlayen

Geschreven door Truineer op dinsdag 20 augustus 2019 in rubriek Nieuws

Fotograaf: Jeroen Hayen
Op zondag 1 september organiseren ouders en vrienden van de vermoorde Jonas Vlayen samen met volleybalclub BEVO een wandeling als eerbetoon aan Jonas. Ze willen zoveel mogelijk mensen even laten stilstaan bij dit zinloos geweld. Alle steun is welkom.

Voor ouders Danny en Hilde stopte op 18 oktober 2018 de wereld met draaien, toen hun enige zoon Jonas vermoord werd op de oprit van hun woning in Budingen. Jonas werkte bij Toyota Diest en wou in zijn wagen stappen, toen hij plots met een mes aangevallen werd door Michiel K. “Nog elke dag blijft deze ochtend verder afspelen in ons hoofd. We staan ermee op, gaan ermee slapen. Het is een nachtmerrie die nooit stopt.”

Het neef van Jonas, Jeroen Hayen, roept op om deel te nemen aan de wandeling als eerbetoon. “Wij nodigen jullie uit voor een wandeling als eerbetoon aan Jonas Vlayen. Op zondag 1 september 2019 gaat de wandeling (6 km) door met vertrek aan Volleybalclub BEVO te Geetbets, waar Jonas een vaste speler was. Deelname aan de wandeling is wel gratis, maar toch vragen wij dat er om organisatorische redenen dat er wordt ingeschreven, aldus Jeroen Hayen.

Er is vrij vertrek tussen 13.30 en 15.30 uur aan de volleybalclub, Dorpsstraat 3B.

Inschrijven kan via deze link: www.eerbetoonjonas.be

 

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek