Strafke
header-stripes

Vrijdag Les Truttes in de GAZO. Kortom, Party!

Geschreven door De Redactie op maandag 22 april 2019 in rubriek Streeknieuws

Fotograaf: Les Truttes
Er zit een muzikale topavond aan te komen. De band 'Les Truttes' zakt op vrijdag 26 april af naar Sint-Truiden om er de GAZO op z'n kop zetten. Wil je erbij zijn, dan moet je snel zijn.
Het fenomeen Les Truttes komt terug naar Sint-Truiden om de GaZo op z’n kop te zetten.
Iedereen kent het verhaal van Les Truttes: in 1996 begonnen als een éénmalige grap, en ruim 20 jaar later uitgegroeid tot dé gevestigdewaarde in het club- en festivalcircuit.Maar Les Truttes zijn doorheen de jaren veel meer geworden dan een band: ze zijn een begrip, een ideologie, een beweging, … De volgende stap was logisch: een politieke partij oprichten!

In 2018 heeft het publiek zijn hart laten spreken. In een overweldigend gevoel van samenhorigheid stemden zij unaniem voor ‘The People’s Party’!Een verpletterende verkiezingsoverwinning was het gevolg! Met Les Truttes aan de macht komt ‘The People’s Party’ in Power.

In 2019 zal ‘Het Feest’ zelf regeren en wordt geen oppositie geduld. Als de ware partij van het volk brengen ze letterlijk ‘The Party’ to ‘The People’!Met een ongeziene energie en overgave zullen zij u onderwerpen aan hun beleid: een creatieve mix van muziek en spektakel doorspekt met de nodige dosis humor en zelfrelativering!

Een waar machtsvertoon overgoten met een stevige portie rock ’n’ roll!Kortom, PARTY!Do you too party to The People’s Party Part 2?YES you can!
Opgelet: dit is een staand concert.
Les TruttesThe People’s Partyvr 26 april 2019 – 20u15De Gazo Sint-Truiden€ 20 (ADK) / € 15 (VVK)

 

 

 

 

 

 

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek