Strafke
header-stripes

Vier mee met 10 jaar Truineer.be!

Geschreven door redactie op zaterdag 15 juli 2017 in rubriek Truineer Tipt

Fotograaf: Truineer
Truineer.be bestaat 10 jaar en dat vieren we! Van nu maandag 17 juli tot en met woensdag 26 juli staan er dagelijks acties gepland. Je kan winnen door te sharen of gewoon door langs te gaan en te profiteren van de stunts. Op Truineer.be verscheen in juli 2007 het eerste artikel. Mede dankzij onze partners, maar ook dankzij de 30.000 lezers op de website en bijna 17.000 volgers op Facebook is Truineer.be de meest gelezen lokale website. Daarom zeggen wij: Dank u wel!

10 dagen lang, 10 leuke acties

Nu maandag 17 juli van 8 uur tot 18 uur bij Twenty Two Coffee
Koffie aan 1,00 EUR bij Twenty Two Coffee. De zaak van Simon Mignolet doet een heuse stunt en trakteert iedereen op koffie aan 1,00 EUR. Ook take-away mogelijk. De zaak is open van 8 uur tot 18 uur. Kom dus zeker maandag eens langs in de Gazometerstraat schuin tegenover het station!

Dinsdag 18 juli bij Foto Robyns
Foto Robyns in de Stapelstraat geeft u de kans om een Instax 8 te winnen. Als trouwe partner geeft Frank Deltour en zijn team 3 Instax 8 toestellen weg aan een willekeurige winnaar door een unieke like & share actie. Deelnemen aan de actie kan vanaf dinsdagochtend.
Verder geeft Foto Robyns de hele dag op alle Instax toestellen (ook de mini) 10 EUR korting! Haast u dus naar Foto Robyns en koop een Instax toestel aan 10 EUR korting inclusief filmrol.

Woensdag 19 juli in Brasserie 't Veilinghuis
Brasserie 't Veilinghuis aan de BFV op de Tongersesteenweg is niet verlegen voor een stunt. Luc & Jan pakken serieus uit met een 'Alles aan 10 EUR'-stunt. 

  • Ontbijtbuffet van 9 tot 11 uur aan 10 EUR
  • Veilinghuis Lunch van 12 tot 14 uur aan 10 EUR
  • Pasta Veilinghuis van 18 tot 21 uur aan 10 EUR

Wat moet je hiervoor doen? Langsgaan op woensdag 19 juli! Best even bellen op voorhand (011 68 16 72), want vol is vol! Luc & Jan pakken zo uit met een hele originele actie en vieren mee met 10 jaar Truineer.be.

Donderdag 20 juli bij Mister Spaghetti
Mirster Spaghetti opent op woensdag de deuren. Op donderdag worden er 25 waardebonnen van 15 EUR verloot onder de deelnemers aan de actie. Deelname aan de actie kan vanaf donderdagochtend.

Vrijdag 21 juli bij De Bloemenhal
De Bloemenhal is partner van het eerste uur. Zij pakken 21 juli uit met een verrassing.

Zaterdag 22 juli bij Pascy Groenten & Fruit
Pascy Groenen & Fruit is een gevestigde waarde op de zaterdagmarkt (nu Haspengouwmarkt). Pascy doet ook mee aan onze feestdagen. Vier mee met Pascy op de zaterdagmarkt. De actie wordt later gecommuniceerd en is nog een verrassing.

Zondag 23 juli bij Reisbureau de Blauwe Vogel
Reisbureau De Blauwe Vogel deelt een reischeque uit twv 10.000 BEF, dus 250 EUR cadeau. Deelnemen kan vanaf maandagochtend.  

Maandag 24 juli bij In de Zwaan
In de Zwaan gelegen in het pittoreske Groot-Gelmen verloot 25 waardebonnen van 10 EUR. Doe mee en win!

Dinsdag 25 juli bij Electro Neven
Electro Neven viert mee en organiseert een like, share en win-actie met een straffe prijs. Deelnemen kan vanaf dinsdagochtend.

Woensdag 26 juli bij Juwelier Yans
Juwelier Yans opent na een deugddoende vakantie op woensdag 26 juli opnieuw de deuren. Ook benieuwd wat de actie van Christian en het team zal zijn? De actie start op woensdag 26 juli, deelnemen kan vanaf dan.

 

 ReactiesVe zitten och op Faceboek