Strafke
header-stripes

VERKIEZINGEN '18 - Navdeep Kaur op lijst CD&V

Geschreven door Raf Truineer op woensdag 18 juli 2018 in rubriek Streeknieuws

Fotograaf: Truineer
Navdeep Kaur is een nieuw gezicht op de lijst van de gemeenteraadsverkiezingen van CD&V Sint-Truiden. Navdeep is geboren in India, maar woont al jaar en dag in Wilderen. Samen met haar echtgenoot Gurwinder Singh Gothra, werkzaam bij Punch Powertrain, mocht ze afgelopen mei haar eerste kindje verwelkomen, Angad.

Na haar studies aan het Koninklijk Atheneum Sint-Truiden behaalde ze haar diploma handelsingenieur aan de KU Leuven. “Bij DHL in Diegem werk ik als Customer Solution Coördinator en Business Coördinator,” zegt Navdeep. “De balans bewaren tussen mijn drukke job en de zorg voor mijn pasgeboren zoontje is soms moeilijk. Ik ben er zeker van dat dit een herkenbaar probleem is voor veel jonge mama’s.”

“Door mijn functie zie ik veel mensen die kampen met stress, depressies en burn-outs. Samen met zorgstad Sint-Truiden wil ik mijn schouders zetten onder een nóg betere zorgverlening. De milieuvriendelijke oplossingen die de stad gevonden heeft, zoals de elektrische deelwagens, wil ik graag mee ondersteunen. Een zorgzaam, ecologisch Sint-Truiden is zeker haalbaar als we hier allemaal ons steentje voor willen bijdragen. Denkend aan de toekomst van onze kinderen, is dat de enige goede weg vooruit”, zo zegt Navdeep Kaur.

“Navdeep is een ongelooflijk zorgzame, slimme, gedreven vrouw boordevol goede ideeën om samen aan de toekomst van Sint-Truiden te werken. Als jonge moeder met een hoge functie weet zij uit eerste bron hoe moeilijk het is om de work-life balance te bewaren. Een vrouw met haar achtergrond en kennis is een echte troef voor de CD&V, ik ben heel fier dat zij besloten heeft om ons team te versterken”, aldus burgemeester Veerle Heeren.

 

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek