Strafke
header-stripes

Velm VV verliest topper van J.Borgloon: 2-0

Geschreven door De redactie op zondag 15 december 2019 in rubriek Nieuws

Fotograaf: Truineer
In 4C verloor Velm VV de topper van J.Borgloon dat zo resoluut de weg inslaat richting titel. Zepperen-Brustem haalde dan weer een zeer verdienstelijk gelijkspel bij de leider in eerste provinciale, Koersel VV.

De fusieploeg Zepperen-Brustem, speerpunt van het Truiense provinciaal voetbal, pakte een verdienstelijk punt bij leider Koersel. 2-2 werd het daar. Een uitslag die het team, dat stilaan op dreef lijkt te geraken, zeker een boost kan geven om uit de onderste regionen weg te geraken. Zepperen-Brustem staat immers voorlaatste. 

Sporting Aalst deed een slechte zaak door thuis met het kleinste verschil te verliezen van Nieuwerkerken. Het wordt uitkijken voor de Aalstenaren. Want ze zakken steeds dieper weg en komen in de gevarenzone. De ploeg heeft nog drie punten voor op Heers en Veldwezelt die de voorlaatste plaats delen.

Komen we in vierde provinciale waar Velm VV de topper verloor van J. Borgloon met 2-0. Borgloon lijkt nu al op weg naar de titel. Jong Sint-Truiden won dan weer met overtuigende 4-1 cijfers van Herkenrode. Sint-Truiden staat derde, Velm vierde.

ReactiesVe zitten och op Faceboek