Strafke
header-stripes

Vandaag Down the road met Yens

Geschreven door De Redactie op maandag 4 februari 2019 in rubriek Streeknieuws

Fotograaf: Print trailer TV één
Vandaag start op Eén het programma Down The Road waarin Dieter Coppens zes jongeren met een beperking op roadtrip neemt. Bestemming onbekend. Sint-Truiden en Zoutleeuw hebben extra redenen om te kijken. Want één van de deelnemers is onze Yens Ruymen (20).

Bron HLN en Eén.

Yens vindt zichzelf een echte durver en avonturier. Want hij gaat graag elke uitdaging aan. Dat wil hij ook tonen in de reis. 

Deze fantastische gast lijkt op het eerste zicht ook een stoere en gespierde gast.  Maar bovenal is hij een zachte knuffelbeer. Hij gaat nog naar school, helpt ook in een cafetaria, en heeft daarnaast zijn eigen macramé bedrijfje. Hij maakt armbandjes en verkoopt die aan vrienden en familie.

Wat we ook weten. Hij is een sportief baasje. Een goeie tennisser in eerste instantie, want elk jaar neemt hij deel aan de Special Olympics.  Yens houdt ook van fitness, fietsen, dansen, zijn lief Inez, en kijken naar Thuis. En wat we intussen ook nog aan de weet komen. Hij heeft zijn eerste stappen gezet in het G-Handbal. Bij Handbal Sint-Truiden.

Wil je kennismaken met Yens? Wel, dan is Down The Road daar de ideale gelegenheid voor. Niet te missen. Ook de vorige afleveringen gingen recht naar het hart en waren een belevenis, niet alleen voor de deelnemers aan de reis, ook voor de familie en de tv kijkers.

 

 

 

 

 

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek