Strafke
header-stripes

Vanaf nu Bloesem&bar-deskundigen in BFV Bloesembar

Geschreven door redactie op dinsdag 26 maart 2019 in rubriek Streeknieuws

Fotograaf: Truineer
Nu zondag 31 maart opent de BFV Bloesembar de deuren in de bloesemvallei in Velm. Afgelopen vrijdagavond en zaterdagvoormiddag volgde het team van zo’n 40 medewerkers een opleiding tot Bloesem&bar-deskundige. Nu vrijdag wordt het seizoen officieel geopend in de BFV Bloesembar, ook is er een heuse buurt & partnerreceptie vanaf 19 uur.

Tweedaagse in Wilderen en in de Gazo
Op vrijdagavond organiseerde Brouwerij Wilderen een rondleiding en opleiding tot tappen van de perfecte Kanunnik, maar ook de Double Gin Tonic werd toegelicht. Op zaterdag was het diensthoofd van Toerisme Sint-Truiden te gast voor een opleiding tot toeristisch ambassadeur, directeur Filip Lowette vertelde meer over het proces en de verwerking van het bloesem tot fruit. Ook de organisatie zelf lichtte het concept toe en zo leerde ook iedereen elkaar wat kennen.“Er passeert heel veel volk vanuit alle hoeken van het land en zelfs internationaal. We weten soms zelf te weinig van onze eigen regio: daarom deze opleiding.” 
Vanaf nu wordt u bediend door bloesem&bar deskundigen, te herkennen aan de opvallende badge die men draagt. Het team telt af naar dinsdag waar een eerste ‘feest’ doorgaat voor partners en buurt. 


Alle info via www.bloesembar.com

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek