Strafke
header-stripes

Truiense Stefanie gaat voor kroontje Miss Benelux

Geschreven door Raf Vanmechelen op zondag 22 januari 2017 in rubriek Streeknieuws

Fotograaf: RR
Stefanie Réga uit Sint-Truiden is de enige Limburgse finaliste voor de verkiezing van Miss BeNeLux 2017. "Er waren in totaal 751 ingeschreven kandidaten en ik mag met trots zeggen dat ik bij de laatste 14 finalisten ben", zegt de goedlachse Stefanie.

Stefanie Rega (24) uit Sint-Truiden werd in 2015 ook al verkozen tot Miss Walsberger. Dat gebeurde tijdens de driedaagse Walsberger Bierfeesten in Linter. Ze mocht vervolgens een jaar lang het Walsbergerbier uit Linter als streekproduct promoten. 

"Ik vond dat een heel leerrijke en fijne ervaring, daarom dat ik nog aan een andere missverkiezing wilde deelnemen.
En voornamelijk omdat ik niet wil blijven stilstaan in het leven en mezelf steeds wil zien groeien", zegt de Truiense. "Ik ben 24 jaar en werk als onthaalbediende van het woonzorgcampus Oleyck in Landen. Daarnaast sport ik graag, onder meer snowboarden, lopen en tennissen."

Nu strijdt ze, samen met 13 andere dames, voor de titel van Miss BeNeLux 2017. Dit jaar is het ook het 10-jarige bestaan van de verkiezing. 

Om daadwerkelijk tot Miss Benelux te worden verkozen, moeten de finalisten ieder voor zich zoveel mogelijk punten zien te verzamelen. 

Je kan Stefanie een hart onder riem steken via haar Facebookpagina 

De finaledatum is nog niet gekend. "Het wordt een zonnig oord, dat staat vast. En ik ga er helemaal voor", besluit Stefanie.

 

 ReactiesVe zitten och op Faceboek