Strafke
header-stripes

Truiens team klaar voor vijf wereldbekers

Geschreven door redactie op maandag 15 januari 2018 in rubriek Nieuws

Fotograaf: RR
KTM Bike Vision uit Sint-Truiden stelde zaterdag hun team voor. KTM Bike Vision treedt in 2018 aan met 14 renners., waaronder 5 UCI renners. “Ja, ons team behaalde voor het derde jaar op rij zijn UCI status waar we toch wel bijzonder trots op zijn”, zegt Dirk Berden.

“Als enige team in Vlaanderen kregen we weer onze erkenning van de UCI”, aldus ploegleider Dirk. “Natuurlijk graag hadden we in het belang van de mountainbikesport in België meer UCI teams gezien, maar zoals vorig jaar zijn er maar 2 Belgische teams die in dit verhaal geloven.”

“We blijven met ons gedachtengoed doorgaan, namelijk jongeren kansen geven. Jongeren kansen geven om ook van het internationale toneel te proeven, en hun daarin optimaal te begeleiden. Met een sterke partner als KTM kunnen we de lat weer hoog leggen.”

Voor het eerst in onze geschiedenis staat KTM Bike Vision met twee dames aan de start. Zoë Mulder is al gekend in de sport en Elien De Wachter begint er pas aan.

Renners 2018 :
Zoë Mulder : U19 dames (UCI)
Elien De Wachter : U23 dames
Freek verheyden : U15
Thomas Janssens : U17
Kielich Sander : U17
Berden Vincent : U17
Djeff Verheyden : U19
Dries Janssens : U19 (UCI)
Niels Van Ham : U23
Pieter Janssens : U23 (UCI)
Tom Van Ingelgom : U23 (UCI)
Rob Vanden Haesevelde : U23 (UCI)
Wim Soete: Master
Jurgen Thierens : Master

 

“Met onze Zoë en Dries zullen we deelnemen aan de Europese juniorseries. Rob,Tom en Pieter zullen we begeleiden in hun deelname aan de Europese wereldbekers.”

“We krijgen dus een drukke kalender in 2018, naast de Belgische wedstrijden zullen we te zien zijn in vijf wereldbekers , de Europese juniorseries en nog verschillende buitenlandse wedstrijden.”

Om nog meer mensen de kans te geven om eens te supporteren tijdens een wereldbeker, organiseert Bike Vision een busreis naar de Wereldbeker in Albstadt. Zo krijgen meer mensen de kans om eens gaan te supporteren voor hun favoriete renner op het allerhoogste niveau.”

Voor 215 euro per persoon zijn er een busreis met een luxe autocar, 2 overnachtingen in half pension en de toegangstickets. de inschrijvingen worden eind februari afgerond. info@bikevision.be

 

 

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek