Strafke
header-stripes

Kroatië Cruise groot succes bij De Blauwe Vogel

Geschreven door Stefanie Radoux op vrijdag 20 juli 2018 in rubriek Truineer Tipt

Fotograaf: Truineer
Reeds meer dan 1000 pax gaan naar de themadagen van De Blauwe Vogel, die zullen doorgaan in Oostende. "Het is dan ook een heel knappe reis. We hebben ter plekke 2 schepen integraal afgehuurd voor seizoen 2019", klinkt het bij Trudo Carlier van De Blauwe Vogel.

Er komt speciaal een team vanuit Kroatië overgevlogen om het te hebben over de kleinste details van deze unieke reis. "We huren het hele schip af, de cruise heeft super scores en we hebben onze eigen Vlaamse hostess aan boord. We hebben deze reis zelf beleefd en waren er direct compleet gek van. We vinden het dan ook dé 'reis van het jaar 2019'. Veel zien op een heel aangenaam tempo: zalige manier van reizen", aldus Trudo van De Blauwe Vogel. 

Waarom zijn deze themadagen in Oostende?

Trudo gaf ons volgende vijf redenen:
1. We zijn gewoon 'gek' van Oostende & West-Vlaanderen tout court

2. Waar beter een mooie cruise voorstellen, dan in de 'stad aan zee'?
3. Met het strand, de promenade, de winkels, terrassen en de pier vlakbij, ben je al in vakantiestemming.
4. Aan de Vlaamse kust proef en ruik je gewoon de zee, zalig!

5. De Blauwe Vogel heeft een massa reisvrienden in Oost- & West-Vlaanderen. Voor hen is het ook een keertje makkelijk om eens niet naar Sint-Truiden te komen.

 

De Blauwe Vogel organiseert op zaterdag 11 augustus 3 infomomenten in Oostende. Wegens het grote succes, zijn deze momenten allemaal volzet, daarom is er een extra infodag ingelast voor de achtdaagse cruise naar Kroatië. Op zondag 12 augustus is er dus nog plaats om 11 uur, inschrijven kan via deze link. De toegang is gratis.

 

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek