Strafke
header-stripes

Thee met Honing of Citroen, Groep Pol Stas

Geschreven door Raf Vanmechelen op maandag 3 april 2017 in rubriek Streeknieuws

Fotograaf: Groep Pol Stas
Toneelgezelschap Groep Pol Stas staat eind april drie avonden in CC De Bogaard met een toneelstuk over een toneelgezelschap: 'Thee met Honing of Citroen'.

Toneelgezelschap 'Pol Stas' repeteert een nieuwe komedie. Alles is aanwezig om er een topstuk van te maken: een bedrogen echtgenoot, een minnaar in de kast en ontelbare persoonsverwisselingen. Enkele dagen voor de première is er echter nog niets klaar.

De regisseuse loopt te stressen en ziet de tijd onverbiddelijk doortikken, de stylist weet niet meer waar zijn hoofd staat . Onder de acteurs is het sfeertje gespannen. De hoofdrolspeelster staat op de randvan een zenuwinzinking door de schuld van haar onhandige tegenspeler die zijn eerste stappen op het toneel zet. De decorploeg daarentegen blijft ijzig kalm.

De avond van de première breekt aan …. Wat zal het worden?

“Thé à la menthe ou t'es citron?' is een Frans stuk, dat in 2011 de Molièreprijs ontving voor beste komedie. Sindsdien staat het onafgebroken in Parijs op de planken. Voor wie houdt van een avondje puur amusement en ongedwongen lachen is onze derde productie een absolute aanrader.

In CC de Bogaard in Sint-Truiden op 21, 22 en 23 april 2017 telkens om 20.15 uur.

Auteurs: Patrick Haudecoeur en Danielle Navarro.
Regie: Frank Nijssens

Acteurs: Pascale Reynders, Marieke Dewolfs, Gerrit Jacobs, Niels Sacré, Kris Termonia, Stefan Conen, Benny Vandormael

Kaarten bestellen 

 ReactiesVe zitten och op Faceboek