Strafke
header-stripes

Subsidies voor gemeenschapsvormende culturele initiatieven

Geschreven door Redactie op vrijdag 26 april 2019 in rubriek Stadsinformatie

Fotograaf: Truineer
Cultuur verbindt mensen. En dat wil de stad Sint-Truiden heel graag ondersteunen! Ben je als vereniging of als individu actief in het socio-culturele veld op het grondgebied van de stad Sint-Truiden en wil je alleen of samen met andere verenigingen een activiteit organiseren die buiten jullie reguliere werking valt? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een subsidie!

Voorwaarden zijn onder andere dat het project beperkt is in tijd, plaatsvindt op het grondgebied van Sint-Truiden, een culturele waarde heeft en uiteraard bijdraagt tot de gemeenschapsvorming.

Het subsidiereglement en aanvraagformulier vind je op www.sint-truiden.be/subsidies-voor-gemeenschapsvormende-culturele-initiatieven.

De aanvraag moet voor een project tussen 1 juli en 31 december 2019 uiterlijk op 10 mei 2019 ingediend worden via info.cultuur@sint-truiden.be.

Voor toelichtingen bij het reglement of bij het invullen van het formulier kan je terecht bij cultuurbeleidscoördinator Benny Buntinx via 011 70 17 13 of benny.buntinx@sint-truiden.be.

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek