Strafke
header-stripes

STVV valt van zijn voetstuk

Geschreven door De redactie op woensdag 4 december 2019 in rubriek Nieuws

Fotograaf: Voetbalbelgiƫ-DC
Met welke ingesteldheid kwam STVV aan de aftrap in de bekerpartij tegen Zulte Waregem. Wij vragen het ons af. Onze watcher kon zich niet van de indruk ontdoen dat de kanaries van bij de start weinig zin hadden in deze midweekmatch. De snelle rode kaart voor Garcia nam de goesting helemaal weg.

De ene week alles, de andere week niks. Zo gaat het er al een heel seizoen aan toe. Er is in dat stramien nog niks veranderd, zo blijkt. Al stellen wij ons de vraag of Nicky Hayen en zijn spelers wel vol hun kans gingen daar in het verre West-Vlaanderen.

Nicky Hayen vond echter dat zijn spelers beter uit de kleedkamer kwamen dan in Genk. "Maar de rode kaart na acht minuten -al dan niet terecht - en de snelle goal daarna, deden ons achter de feiten aanhollen. Bovenop viel ook nog 's De Smet uit. Niet fijn, als je al dun zit in de verdedigers. Na rusten wilden we stand houden en prikken wanneer het kon. Maar na de 2-0 was het over en uit. Van dan af aan hebben we ons gefocust op de match van zaterdag tegen Club."

 

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek