Strafke
header-stripes

STVV pakt punt vijf seconden voor tijd

Geschreven door Truineer op zaterdag 14 september 2019 in rubriek Fanclub

Fotograaf: Truineer
Waasland-Beveren heeft nog steeds geen eerste driepunter kunnen veroveren dit seizoen. Op het veld van STVV was de rode lantaarn op weg naar een verdiende zege na een goal van Tuur Dierickx, maar in minuut 95 maakte Teixeira er met een knal nog 1-1 van.

Dramatisch beeld na het laatste fluitsignaal: de spelers van Waasland-Beveren liggen languit op de grasmat. Ze leken op weg naar een eerste driepunter, maar 5 seconden voor tijd jaste Teixeira de gelijkmaker voor STVV nog in de winkelhaak: 1-1!
Kreeg Beveren met dat punt loon naar werken? Misschien niet, maar het getuigt van de wil van STVV om te blijven vechten tot de laatste snik … en seconde.
Nochtans was dat punt voor STVV al eerder in de match verdiend. Waasland-Beveren creëerde misschien op counter wel de meeste doelrijpe kansen maar de 0-1 bleef op het bord. Het was Sint-Truiden dat de gelijkmaker verdiende na handspel van Vucotic van Beveren. Maar de kanaries kregen de strafschop niet. Ref Bert Put vond het zelfs niet nodig de VAR te raadplegen, en blijkbaar vond de VAR het ook niet nodig in te grijpen. Maar gans Sint-Truiden had de fase anders gezien.
Maar dat doelpunt hing in de lucht en 5 seconden voor het einde maakte Teixeira er met een gericht schot in de linker winkelhaak de 1-1. Opluchting bij de kanaries, de andere geel-blauwen uit het Waasland treurden om de verloren gegane zege, en blijven nog steeds zonder overwinning in deze competitie.

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek