Strafke
header-stripes

STVV laat punten liggen

Geschreven door De Redactie op zondag 28 april 2019 in rubriek Streeknieuws

Fotograaf: Kevin Vanhees
STVV liet punten liggen tegen Beerschot-Wilrijk (2-2) en daardoor blijft de kloof met Charleroi twee punten. Het belang van het volgende duel, uitgerekend tegen Charleroi, wordt daarmee groot. Inzet: de eerste plaats in de groep.

STVV – Beerschot-Wilrijk was in de eerste helft niet om aan te zien. Een onherkenbaar STVV kwam bovendien verdiend op achterstand. 0-1 bij de rust. De tweede helft leek beterschap te zullen brengen. Maar de kanaries waren niet in hun gewone doen en toen Prychynenko er op vrijschop 0-2 van maakte, leek het kalf voor de thuisploeg verdronken. Maar de kanaries vochten terug. Sylla maakte de aansluitingstreffer en in blessuretijd maakte Sekine gelijk. Tussendoor miste Kamada nog een strafschop. Met het gelijkspel behoudt STVV twee punten voorsprong op naaste achtervolger Charleroi. Met komend weekend Charleroi-STVV op het programma weten de kanaries dus wat hen te doen staat. Zeker niet verliezen en liefst van al winnen. Het kan alleszins nog alle kanten uit.

Doelpunten

0-1 17' Tissoudali (assist Placca)

0-2 63' Prychynenko

1-2 66' Sylla (assist Kamada)

2-2 91' Sekine (assist Kamada)

STVV: Pirard; Tomiyasu, Teixeira, Garcia; Botaka, Endo, Asamoah, Sekine (geel); De Sart; Kamada, Sylla

Invallers: 48' < Sankhon (geel)> Garcia, 60' < De Bruyn > Botaka, 69' < Vloet > Asamoah

Beerschot-Wilrijk: Vanhamel (geel); Mboko, Prychynenko (geel), Grisez, De Jonghe (geel); Demets (geel), Van Hyfte; Vanzeir, De Keersmaecker (geel), Tissoudali; Placca.

Invallers: 74' < Maes > De Keersmaecker, 83' < Simons > Tissoudali, 89' <Hoffer > Vanzeir

Scheidsrechter: Frederik Geldhof

Toeschouwers: 4362

 

 

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek