Strafke
header-stripes

Stem spoedgevallendienst naar winst

Geschreven door De redactie op dinsdag 1 oktober 2019 in rubriek Nieuws

Fotograaf: Truineer
De spoedgevallendienst van het Trudoziekenhuis is genomineerd voor 'Team of the year'. Nu komt het erop aan te winnen. Daarmee kan u helpen door te stemmen.

De wedstrijd kadert in een nationale jaarlijkse huldiging voor de ‘beste verpleegkundige van het jaar’  - ‘beste team van het jaar’ en ‘beste graduate van het jaar’. Dat Sint-Truiden erbij is, is na het behalen van het internationale JCI kwaliteitslabel én een erkenning voor het werk dagdagelijks op de werkvloer op en buiten de spoedgevallendienst natuurlijk een aangename verrassing.

Stem nu

Erbij zijn hoeft echter niet voldoende te zijn. Winnen zou de max zijn. Uiteraard moeten  daarvoor stemmen worden verzameld. U kan helpen.  Dat kan door te surfen naar www.nurseoftheyear.be en te stemmen op ‘spoedgevallen STZH’ Of misschien gemakkelijker via de rechtstreekse link: https://www.nurseoftheyear.be/Items/nl-BE/kandidaten/Default/Team-Spoed-?source=undefined (NB: de stemming is pas officieel als je de bevestigingslink hebt aangeklikt welke via mail verzonden word)

 

Bericht vanuit de spoedgevallendienst: "momenteel staan we op de 2de plaats en stemmen kan nog tot 17 oktober (alle info staat op de website). Het zou natuurlijk mooi zijn om deze erkenning naar ons ziekenhuis te halen, binnen onze mooie zorgstad. Dus als de mogelijkheid er is om eventueel te willen stemmen en/of een ‘klein postje’ te plaatsen op sociale media, dan zal dat alleszins zeer gewaardeerd worden!" 

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek