Truineer Nieuws melden?

STBB verliest nipt van ongeslagen leider

KSTBB A heeft zaterdagavond net niet voor een stunt kunnen zorgen tegen de ongeslagen leider in eerste landelijke.  77-79 werd het tegen Lier.

Guco Lier nam een verschroeiende start en liep al snel uit tegen een onvolledig KSTBB A dat geen beroep kon doen op Bormans en Balbourg. Na 10 minuten stond het dan ook 21 – 29.
In het tweede quarter een veel beter verdedigend KSTBB. Dankzij ook een betere afwerking konden de Truienaren terugkomen en zelfs op voorsprong komen. Rust 47 – 46.

KSTBB bleef goed spelen en na 28 minuten was er een voorsprong van 7 punten 61 – 54. In het vierde quarter kon de thuisploeg op voorsprong blijven totdat de grote jongens Mousseau en Forthomme met 5 fouten naar de bank moesten. KSTBB moest uiteindelijk nipt de duimen leggen ondanks een zeer goede prestatie. Eindstand: 77 – 79.