Strafke
header-stripes

Standhouders verwennen dames op Grote Markt

Geschreven door Shop & The City op dinsdag 16 mei 2017 in rubriek Truineer Tipt

Fotograaf: Shop & The City
Op vrijdag 19 mei vestigen tal van standhouders zich in de Ladies Village op de tweede grootste markt van ons land voor de elfde Body2Win Ladies City Day.

 

‘In de Ladies Village in Sint-Truiden kunnen vrouwen zich laten verwennen door diverse standhouders. Zo zullen enkele A-merken er drankjes serveren waaronder gin’s, ice-tea’s en nog zoveel meer. Impermo verrast de vrouwen met een heerlijke koffie van Twenty Two Coffee terwijl Geba Interieur en Wood Concept samen zorgen voor een heerlijk barbecue-hapje aan De Warmste Tafel.  Liefmans trakteert bovendien de eerste 1.500 ingeschrevenen op een verfrissende Liefmans Yell’Oh", aldus manager Marijn Ghys. 

Ontdek de Body2Win Stand op Ladies City Day
Wil je nog enkele kilootjes kwijtspelen voor de zomer? Bezoek onze stand en ontdek hoe makkelijk het kan. Onze persoonlijke coaches staan klaar met handige tips en laten je proeven van onze gezonde gerechten. Kom langs en maak bovendien kans op een kookworkshop voor jou en drie vriendinnen, een Body2Win-weegschaal of een eerste afslankmaand volledig gratis! Op hun website vind je alvast alles over onze programma’s op maat.

Over Body2Win Ladies City Day
Op vrijdag 19 mei zijn de winkels in Sint-Truiden open tot 21 uur voor het laatavond shopping evenement van het jaar! Meer dan 100 handelaars pakken uit met straffe acties en verwennerij voor alle dames. Verleider Ken van het welgekende televisieprogramma Tempation Island en de Romeo’s brengen een bezoek aan de Ladies Village op de Grote Markt. Als slot van deze prachtige avond, is er om 21.15 uur een fantastisch optreden van The Magical Flying Thunderbirds.

 

 

 ReactiesVe zitten och op Faceboek