Strafke
header-stripes

Stand van zaken bij STVV

Geschreven door DC op maandag 17 juli 2017 in rubriek Streeknieuws

Fotograaf: DC
Negentien veldspelers en twee keepers tekenden present voor de fotoshoot van de 'Kanaries 2017-2018'. Daar hoorde ook Jorge Teixeira bij, die over komt van Charlton Athletic en de plaats inneemt van Ruben Fernandes. Teixeira deed al ervaring in de Pro League op in het shirt van Standard. Hij tekende een driejarig contract. De Malinese tester Souleymane Diarra was er niet bij. Hij zou doorgestuurd zijn.

De andere nieuwe Kanaries zijn Maarten Schevenels (RC Genk), Fabien Antunes (Oostende), Stelios Kitsiou (PAOK Saloniki), Charis Charisis (PAOK Saloniki), Jordan Botaka (Leeds/Charlton) en Babacar Gueye (Hannover 96).

Er wordt onder meer nog gezocht naar een doelman en een middenvelder. De nieuwe trainer Bartolomé Marquez hoopt er nog drie of vier spelers bij te krijgen.

Twee weken voor de start van de competitie zorgt dat voor extra zenuwachtigheid. Wanneer komen die laatste versterkingen toe?

Er resten nog twee oefenmatchen om automatismen te kweken. Woensdag speelt STVV in Herk-de-Stad tegen KVC Westerlo. Voetbalbelgie.be maakte bekend dat Antwerp FC de tegenstander voor de jaarlijkse galamatch wordt.

 

 ReactiesVe zitten och op Faceboek