Strafke
header-stripes

Stadt Van Luyck 'ontdekking van het jaar' Gault&Millau

Geschreven door redactie op maandag 13 november 2017 in rubriek Truineer Tipt

Fotograaf: Pajtim Bajrami
De culinaire gids Gault&Millau heeft de lijst bekend gemaakt van de beste Belgische restaurants. Peter Goossens blijft de koning van de Belgische culinaire wereld. Voor het vijftiende jaar op rij geeft Gault&Millau zijn Hof van Cleve 19,5 op 20. Opvallende nieuwkomers zijn Chambre Séparée van Kobe Desramaults en Zet’joe van Geert van Hecke, met respectievelijk 17,5 en 17 op twintig. Chef van het jaar is Eric Fernez van d’Eugénie à Émilie in Bergen.

Stadt Van Luyck in de prijzen
Gault&Millau deelde niet alleen punten uit, maar ook nog andere prijzen. Zo is de sommelier Gianluca Di Taranto van The Jane in Antwerpen ‘sommelier van het jaar’ en Brabohoeve in Schilde is de ‘brasserie van het jaar’. De Vlaamse ‘ontdekking van het jaar’ is De Stadt van Luijck in Sint-Truiden. (bron vtmnieuws.be)

 

 



Reacties



Ve zitten och op Faceboek