Strafke
header-stripes

Sport- en ballonhappening

Geschreven door Raf Vanmechelen op dinsdag 31 juli 2012 in rubriek Truineer Tipt

Fotograaf: Archief, Rienzo
Op de Grote Markt van Sint-Truiden vindt zondag de zeventiende sport- en ballonhappening plaats. Vanaf 13.30 uur kan je kennismaken met de sportclubs. Vanaf 19 uur stijgen een 20-tal ballonnen op en zijn er de gekende 'special shapes'.

Bekijk onze archieffoto's, beneden - Perstekst: Sportdienst


Sporthappening
Het sportmenu omvat meerdere sporttakken zoals basketbal, capoeira, judo, taekwondo, voetbal, handbal, atletiek, dansen, fietsen en schermen. Sportieve randanimatie en attracties zoals een baseballkooi, een golfspel, een hindernissenbaan, verschillende springkastelen, een klimmuur, een rodeostier, go-carts, volksspelen, een schminkstand en een reuzentrampoline.
 
Plezier en spektakel gegarandeerd!
Inschrijven is niet verplicht.
Alle sporten en attracties zijn gratis en er is toezicht door ervaren monitoren!
 
Gratis ballonwedstrijd voor kinderen, met talrijke prachtige prijzen.
Ook ouders maken kans op een ballonvaart later die dag.

Ballonhappening
Opstijgen van een 20-tal hete luchtballonnen en special shapes van op de 2e grootste Markt van België. Ook dit jaar zijn er weer enkele speciale ballons zoals een smurf, een kuiken, een clown en als top of the bill de Woody Woodpecker ballon aanwezig. Uniek is zeker de deelname van deze gloednieuwe ballon van Woody Woodpecker

Het grappig en bijdehand tekenfilmfiguurtje met de aanstekelijke lach, zal dus ook in Sint-Truiden aanwezig zijn. Dat de organisatie dit kon regelen, is zeer uniek. De ballon is spiksplinternieuw en maakte onlangs zijn debuut tijdens het driedaags ballonevenement in Olen en dit met zijn Braziliaanse ballonvaarder Chemin Kaio. Ondermeer zullen deze speciale ballons zorgen voor een mooie static-en candlelight show na het vertrek van de gewone ballons.

 Wil jij mee als passagier in één van de luchtballonnen en opstijgen vanaf de pittoreske Grote Markt voor een onvergetelijke vaart?

Gsm 0475-60 60 78. Prijs: 150,00 EUR per persoon per vaart.

 ReactiesVe zitten och op Faceboek