Strafke
header-stripes

Namiddag smurfentaart voor Nicky en kanaries

Geschreven door De redactie op maandag 2 december 2019 in rubriek Nieuws

Fotograaf: An Beckers
Zondag was in Sint-Truiden en omstreken haast geen smurfentaart meer te vinden. STVV-supporters genoten er na de derbyzege voluit van. Deze namiddag is het de beurt aan Nicky Hayen en zijn spelers. Dan worden zij getrakteerd op smurfentaart. En of de overwinning bij de aartsvijand zoet smaakt en zal blijven smaken.

Deze namiddag, na de laatste training van de dag, worden de kanaries naar goede gewoonte getrakteerd op lekkere smurfentaart. Inderdaad, een goede gewoonte, maar eentje die hen en ons net iets te weinig overkomt. Zaterdag na affluiten was het zover. STVV won met 1-2 en meteen gingen staf, spelers en supporters uit de bol. Schmidt nog het meest van al. Zelden een speler zo gek zien doen.

Gisteren overvielen supporters bij wijze van spreken de Truiense bakkerijen op zoek naar smurfentaart. Vandaag zijn de hoofdrolspelers aan de beurt. Rond vier uur zullen ze allemaal met een rond buikje naar huis kunnen. Dan wordt dan de volgende dagen en in een Engelse week hard (af)trainen, vermoeden we.

Proficiat kanaries. Proficiat zeker ook aan de supporters die hun team meer dan negentig minuten afgebroken steunden en toonden dat er ook kan gewonnen worden zonder vuurwerk en andere heisa. 

ReactiesVe zitten och op Faceboek