Strafke
header-stripes

Werken Luikerstraat van start

Geschreven door Raf Vanmechelen op maandag 20 maart 2017 in rubriek Streeknieuws

Fotograaf: RR
Vanaf maandag 20 maart schuiven de werkzaamheden aan het Heilig Hartplein op naar de Luikerstraat. Tot omstreeks eind mei worden de nutsvoorzieningen in de zone tussen het Heilig Hartplein en de Minderbroedersstraat vernieuwd.De Minderbroedersstraat blijft vanuit de Luikerstraat zolang perfect bereikbaar. Om naar de Grote Markt te rijden, kan je de omleiding volgen die op het bovenstaande plannetje staat beschreven. Ter plaatse wijzen opvallende signalisatieborden je de weg.

Parkeerroute
Deze route loodst je langs alle belangrijke parkings rond het centrum van Sint-Truiden, waaronder het Veemarktterrein. Van daaruit ben je op slechts 8 minuten wandelen in de binnenstad. Van op je parkeerplaats tonen afzonderlijke voetgangersbordjes je het kortste traject.

Planning
Rond het einde van mei gaan we ook aan de slag in het resterende gedeelte van de Luikerstraat. "Voor het zover is, krijg je een volgend nieuwsberichtje met meer informatie. Intussen zorgen we ervoor dat alle handelszaken en woningen in de Luikerstraat toegankelijk blijven", klinkt het op werveninsinttruiden.be

 

 ReactiesVe zitten och op Faceboek