Strafke
header-stripes

Patricia Nelissen wint Kia

Geschreven door Raf Vanmechelen op donderdag 18 mei 2017 in rubriek Streeknieuws

Fotograaf: Shop & The City
Tijdens de tweede themaeditie van de Haspengouw Markt werd de autoloting van Shop & The City voor het eerste live geloot. Patricia Nelissen kwam als winnares uit de bus, werd live opgebeld en nam donderdag haar Kia Rio van Groep Bruyninx mee naar huis.

Patricia won door haar scan bij Tom van de Deli Roma op de Groenmarkt. 

‘Ik kon het amper geloven. We waren zelf aanwezig op de Haspengouw Markt en zat op een terrasje tot er plots een vriendin naar me toekwam en zei dat ik de wagen gewonnen had. Ik keek op mijn gsm en had inderdaad een telefoonoproep gemist. Ik belde terug en kwam uit bij Pascal Vossius. Meteen erna ben ik naar de stand gegaan op de Groenmarkt’ aldus Patricia Nelissen, de gelukkige winnares. 

‘De live loting lokte heel wat positieve reacties uit bij de marktbezoekers. In juli zullen we wederom plaats nemen op de Grote Makt en verloten we een Nissan Micra. De mensen die deze maand hun Shop & The City-kaart scannen maken kans op één van de vier fietscheques ter waarde van 300 euro, één cadeaucheque ter waarde van 500 euro, twee parkeercheques ter waarde van 600 euro en tal van themaprijzen aangereikt door onze lokale handelaars’ aldus Robin Paesen, communicatiemanager.

 
ReactiesVe zitten och op Faceboek