Strafke
header-stripes

Nicole wint Volvo V40

Geschreven door Raf Vanmechelen op woensdag 8 maart 2017 in rubriek Streeknieuws

Fotograaf: RR
In de maanden januari februari konden de Haspengouwse shoppers een Volvo V40 van garage Celis winnen. Er was maar één voorwaarde: Nicole Brans uit Zoutleeuw is de fiere winnares van de wagen. Zij scande haar kaart bij Security Shop.

Nicole won dankzij haar scan bij de Security Shop. “Ik ga geregeld naar Sint-Truiden om te shoppen. Je kan er gemakkelijk parkeren en alles is dichtbij. Ik had wel nooit gedacht zo een mooie wagen te winnen. Toen ze me opbelden overviel het mij wel een beetje.” 

Jurgen en Saâdia, eigenaars van de Security Shop, reageerden ook verrast: “We zien dat de Shop & The City-kaart echt een belangrijk marketinginstrument is. Dankzij de gegevens kunnen wij de mensen na hun aankoop gerichte mailings sturen om hen nog beter van dienst te kunnen zijn.”

De Volvo v40 is een elegante hatchback ontworpen voor het stadsleven. Roel Van De Boer van Volvo Celis: “De wagen die we verloot hebben is er eentje voor in de stad. Dankzij de autoplatformen en alle communicatie vanuit Shop & The City hebben wij op twee maanden tijd een stevige marketingactie uitgerold voor deze wagen”Zelf ook een wagen winnen?

Scan je kaart en wie weet win jij de nieuwe Kia Rio van Groep Bruyninx. 
ReactiesVe zitten och op Faceboek