Strafke
header-stripes

Simon Mignolet: "blij dat het achter de rug is"

Geschreven door De redactie op zondag 8 december 2019 in rubriek Nieuws

Fotograaf: print sporza
Simon Mignolet keek uit naar zijn terugkeer naar Stayen maar vertelde achteraf dat hij toch blij was dat deze match eindelijk achter de rug was. "Voor mij was het echt geen gewone match", gaf hij achteraf toe.

"Ik had natuurlijk wel verwacht dat het een moeilijke wedstrijd ging worden", verteldeSimon Mignolet. "STVV kan altijd iets meer hier op Stayen tegen de topploegen. Ik hoop dat ze dit blijven doorzetten. Dan snoepen ze misschien nog wat extra punten af van onze concurrenten." Iens ne bink, altèd ne bink, stond op een spandoek te lezen. "Ik voel me inderdaad een bink. Want ik ben van hier. En STVV ligt me altijd nog nauw aan het hart. Ik was dan ook blij met het onthaal van beide supportersgroepen. En ook het applaus van beide kanten na afloop was fijn om horen. Zoiets gebeurt niet vaak in het voetbal van vandaag."

"Neen, dit was geen gewone match vandaag. Vooraf was er heel wat om te doen. Ik werd er vaak op aangesproken. Er zat ook veel volk in de tribunes dat ik ken of dat voor mij kwam. Maar ik heb ervaring genoeg om daarmee om te kunnen gaan. Ik was dan ook gefocust zoals het hoort. Af en toe hoorde of voelde ik wel 's iets vliegen, zeker toen ik naar het einde toe wat tijd begon te winnen. Maar achteraf konden wij  daar allemaal samen om lachen. Dat hoort er nu eenmaal bij."

"Weet je. Ik ben nu een man van Club en ga elke week met mijn team voor winst. Maar ik blijf ook nog altijd een supporter van STVV. Nog es. STVV ligt me nauw aan het hart."

 

 

 

 

 

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek