Strafke
header-stripes

Rudi Festraerts schreef nog twee liedjes

Geschreven door De redactie op maandag 30 september 2019 in rubriek Nieuws

Fotograaf: Truineer
Schrijven, mensen plezieren, zingen, vertellen.... het was Rudi Festraerts' zijn lange leven. Recent schreef hij nog twee liedjes. Een eerste naar aanleiding van het feest van de Heilige Trudo. Een tweede naar aanleiding van carnaval. Dat moet laatste lied moet nog gelanceerd worden.

Vorig carnavalseizoen nam Rudi opnieuw de micro in de hand. Niet om te proclameren. Want dat bleef hij doen. Wel om opnieuw te zingen. En de man van 'Nachte in Sintruin dure lang' maakte zijn reputatie andermaal waar. Helaba Cava, dat hij samen met Stefan Nolens zong, werd een hit die in de oren bleef klinken. Ook voor dit seizoen had hij een lied geschreven. Maar de primeur heeft hij niet meer kunnen meemaken. Nog anderhalve maand wachten. Dan weten we hoe het klinkt.

Intussen had Rudi Festraerts  een tandem gevormd met muzikant Stefan Elen, een man die ook teksten schrijft en een krak is in muziek maken. Getuige het nieuwe Trudolied. De tekst is dus van Rudi Festraerts, de muziek van Stephan Elen. En het werd ingezongen door Mathieu Snoeckx, Marie-Paule De Jager en Hanne Dams. Ook aan Helaba Cava en het de nieuwe carnavalschlager werkte Stefan Elen mee.

Juliie kunnen het Trudolied hier beluisteren.

 

 

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek