Strafke
header-stripes

Rai Vloet is een Kanarie

Geschreven door De Redactie op maandag 4 februari 2019 in rubriek Streeknieuws

Fotograaf: Truineer
Zaterdag kondigden we reeds de komst van de Nederlander Rai Vloet naar Stayen aan. Nu is het zover. Rai Vloet is een kanarie.

Vloet komt over van Frosinone uit de Italiaanse serie A. Hij ontbond er net voor afgelopen weekend zijn contract en was dus een vrije speler. De aanvallende middenvelder wordt als de gedoodverfde vervanger van Roman Bezus gezien.

Vloet genoot zijn jeugdopleiding bij PSV. In 2014 maakte hij daar zijn debuut voor het eerste elftal. In het seizoen 2015/16 werd hij verhuurd aan Eredivisieclub SC Cambuur. In het seizoen 16/17 maakte hij op huurbasis de verhuis naar Eerstedivisieclub FC Eindhoven. Hier was hij goed voor 12 doelpunten in 32 wedstrijden. 
Dit leverde hem een transfer op naar NAC Breda en zo maakte hij zijn rentree in de Eredivisie. Hij speelde 32 wedstrijden voor de club uit Breda en wist hierin vijf keer te scoren.

Zijn sterk seizoen bij NAC Breda zorgde ervoor dat hij afgelopen zomer de overstap kon maken naar Italiaans promovendus Frosinone. Hij speelde vijf wedstrijden voor de Canarini (De Kanaries) in de Serie A waarvan één als basisspeler.  Op 1 februari werd zijn contract bij de Italiaanse club in onderling overleg verbroken. Nu sluit hij aan bij de Kanaries van STVV.

 

 

 

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek