Strafke
header-stripes

Radio Guga, de live-band rond Guga Baúl, op Haspengouw Ziiingt!

Geschreven door Truineer op woensdag 17 juli 2019 in rubriek Streeknieuws

Fotograaf: Haspengouw Ziiingt!
Guga is een begenadigd stemmenimitator en weet uit die gave al langer charmante comedy te puren. Maar de maestroloog heeft nog andere pijlen op zijn boog. Geruggensteund door een fantastische liveband trekt Guga nu volledig de muzikale kaart.

Trouw aan zijn talent kruipt Guga in de huid en het strottenhoofd van de meest uiteenlopende binnen- en buitenlandse muzikale grootheden. Het concept dat Radio Guga neerzet houdt dan ook het midden tussen een coverband en een tribute-band. Verwacht je aan een straffe live-band, maar uiteraard mét zangimitatie en de nodige humor. Je hebt geen budget, tijd en/of teletijdmachine nodig om concerten mee te maken van bijvoorbeeld Ozark Henry, Gorki, Mumford & Sons, Novastar, Bart Peeters, Das Pop, Clouseau, Adamo, Bob Marley, The Beatles, Elvis Presley, Gerard Lenorman, Stromae, Editors, Herman Van Veen of Arno. Radio Guga tovert ze allemaal schijnbaar moeiteloos op het podium van Hasêngouw Ziiingt! Op de Grote Markt.
De band heeft er enkele fijne festivalzomers opzitten met o.a. concerten op de hoofdpodia van Marktrock Leuven, Genk on Stage, Gentse Feesten, Paulusfeesten, het Rivierenhof. Daarnaast toerde Radio Guga in 2015 en 2016 doorheen meer dan 45 uitverkochte theaterzalen met als kers op de taart een 'victory lap' langsheen topzalen in 5 grote Vlaamse steden.
Op 20 juli vanaf 20.00 uur op het Haspengouw Ziiingt podium op de Grote Markt, met gratis inkom! 

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek