Strafke
header-stripes

Polsbandjes massaspektakel... hoe werkt het?

Geschreven door De redactie op donderdag 19 september 2019 in rubriek Streeknieuws

Fotograaf: Truineer
Zowel voor het innemen van je zitplaats voor het massaspektakel als voor het innemen van een staanplaats moet je vooraf een polsbandje afhalen bij één van de infopunten op het Minderbroedersplein, Europaplein of Sint-Martenplein. Hoe werkt het?

Heb je tickets voor een zitplaats?


Gekochte tickets geven recht op een gegarandeerde zitplaats in het blok waarvoor je gereserveerd hebt. Wissel dit ticket of meerdere tickets (geprint of op je smartphone) om in een polsbandje dat je toegang verschaft tot het massaspektakel op de Grote Markt. Dit doe je bij één van boven vernoemde infopunten. Gebruik de toegang tot de publiekszone op de Grote Markt die overeenstemt met de kleur op je bandje! Eens op de Grote Markt wordt je door onze medewerkers naar het juiste blok doorverwezen. Opgelet: er zijn geen genummerde plaatsen, dus zorg dat je zeker op tijd bent, wanneer je in groep wenst samen te zitten!

Wil je een polsbandje afhalen voor een gratis staanplaats?


1. Kom op 21 of 22 september tussen 10u en 20u30 naar één van onze infopunten;
2. Vraag je GRATIS persoonlijke polsbandje dat je toegang verleent tot het massaspektakel (je bandje wordt aan het infopunt aangedaan);
3. Zak af naar onze Grote Markt (deuren open om 18u30) en geniet vanaf 20u van de voorstelling!
OPGELET:
- 1 POLSBANDJE PER PERSOON
- PERSOONLIJK AF TE HALEN EN ZOLANG DE VOORRAAD STREKT
- POLSBANDJE ENKEL GELDIG VOOR DE DAG VAN DE VOORSTELLING.

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek