Strafke
header-stripes

Ontdek de nieuwe Civic, 18 en 19 maart

Geschreven door ZOZ reclamebureau op woensdag 15 maart 2017 in rubriek Streeknieuws

Fotograaf: zoz
Dit weekend is er een opendeur bij Honda Coenegrachts: ontdek de nieuwe Civic. Prikkel je zintuigen met de nieuwe Honda Civic op zaterdag 18 en zondag 19 maart.

De nieuwe Civic is minutieus afgewerkt voor een adembenemende look en een sportief gevoel.

Tijdens het opendeurweekend ontdek je de nieuwe Civic in close-up en beleef je zijn briljante functies met de virtual reality bril!

"Natuurlijk stellen we je ook graag ons volledige aanbod aan andere voertuigen voor. Honda, dat is streven naar perfectie. Bij Honda staan we ook voor betrouwbaarheid waarbij techniek en ontwikkeling in onze genen zitten."

"Als exclusieve agent voor de regio Sint-Truiden delen we onze liefde voor Honda al sinds 1976 met al onze klanten. In onze toonzaal aan de rand van het stadscentrum van Sint-Truiden staan we je graag bij met onze jarenlange kennis en een correcte service", klinkt het.

"Neem tijdens ons opendeurweekend zeker deel aan onze winactie. Plaats een leuke selfie van jezelf met onze nieuwe Honda Civic op je Facebookprofiel samen met de hashtag #coenegrachtsauto en win een DVD-speler of één van de vele brandstofcheques!"
ReactiesVe zitten och op Faceboek