Strafke
header-stripes

Nuits d'Ibiza moet nachtleven nieuw leven inblazen

Geschreven door Raf Vanmechelen op dinsdag 30 mei 2017 in rubriek Truineer Tipt

Fotograaf: RR
Op zaterdag 3 juni vindt op Stayen Les Nuits d’Ibiza plaats. De organisatoren willen met het evenement het Truiens nachtleven een nieuw leven inblazen.

Truinenaren Guido Appeltans en Frederic Agostino staken de koppen bij elkaar en kleden de revuezaal van Stayen volledig in in Ibiza-Style. “Het is een dance-event zoals je op Ibiza aantreft, met danseressen, saxofonist en nog enkele special effects. Het is geen beachparty met zand en water”, zegt Frederic. “Je kan het vergelijken met de danstempels Pacha, Amnesia of Ushuaïa.”

“We pakken uit met vier top dj’s”, zegt Guido. “Met Dorine Fox, Ralpheus, Dominico en onze eigen Truienaar Mr. Grammy brengen we de top naar Sint-Truiden. Zij brengen deel-house met ook disco invloeden. We mikken vooral op de euregio.  We rekenen op zo’n 1.500 bezoekers en willen het event jaarlijks organiseren.”

De inkom bedraagt 10 euro in voorverkoop en 15 euro aan de kassa. Er is gratis parking voor duizend wagens van 20 uur tot 6 uur ’s ochtends. Een VIP-pakket met VIP-parking en champagne kost 75 euro. 

Een deel van de opbrengst gaat naar Warm Sint-Truiden, een initiatief tegen kinderarmoede. 

 

 

 ReactiesVe zitten och op Faceboek