Strafke
header-stripes

Nieuwe website Museum De Mindere

Geschreven door De Redactie op maandag 18 maart 2019 in rubriek Nieuws

Fotograaf: Minderbroeders
Het zou de Minderbroeders plezieren als elke Vlaming ten minste éénmaal in z’n leven naar museum DE MINDERE zou komen. Vandaar ook een nieuwe website www.demindere.be die virtuele bezoekers wil prikkelen om zeker 's langs te komen.

Het zou de Minderbroeders plezieren als elke Vlaming ten minste 1x in z’n leven naar museum DE MINDERE zou komen. DE MINDERE wil met de nieuwe website www.demindere.be virtuele bezoekers prikkelen, intrigeren, informeren en zin doen krijgen in een bezoek aan het museum, in een bijzondere ervaring. DE MINDERE wil ook verenigingen en scholen uit gans Vlaander met behulp van de nieuwe site uitnodigen voor een bezoek aan het museum. Trouwens, ook voor bedrijfsleiders, ecologisten, dagjestoeristen, met andere woorden voor iedereen staat de (virtuele) deur groot open.

Steunen kan

Het stadsbestuur zullen we dit museum blijven koesteren en voluit ondersteunen om zo mee het gedachtengoed van Franciscus en het dienstbaar werk van onze Minderbroeders levend te houden en verder uit te dragen.
Ook u kan een 'vriend van De Mindere' worden door ook een kleine persoonlijke financiële bijdrage over te maken. Ook Alle info op https://www.demindere.be/steun

 

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek