Strafke
header-stripes

Nieuw Trudokoor onder doopvont

Geschreven door De redactie op maandag 25 maart 2019 in rubriek Streeknieuws

Fotograaf: G.Plevoets
Hierbij een eerste foto van het nieuwe Trudokoor, dat bestaat uit koorleden van De Schalmei en van het Gangulfuskoor. Beide kerkkoren, het ene van de Minderbroederskerk, het andere van de O.L.Vrouwkerk, hebben zich na de sluiting van de paterskerk opgeheven.

Zondagochtend zong het Trudokoor voor de eerste keer de hoogmis van 11 uur in de hoofdkerk. Ondanks schoonheidsfoutjes (de situatie was voor iedereen nieuw) werd de koorzang o.l.v. de jonge zangeres-dirigente Deborah Ingels uit Berbroek, begeleid door organist Ward Vanmarsenille, ten zeerste gewaardeerd door het talrijk opgekomen kerkvolk.


BELANGRIJK: ook leden uit andere koren en hobby-zangers die regelmatig naar de zondagsviering (zeker bij hoogdagen) willen komen, zijn van harte welkom op de wekelijkse repetitie van het Trudokoor op maandagavond om 20 uur in de Gangulfuskerk. Inkom via de sacristie achter de kerk. IEDEREEN DIE GRAAG ZINGT, VAN HARTE WELKOM . Contact opnemen kan via vandevenroosen@telenet (Jan) of willydenayer1944@hotmail.com

 

Bron: G.Plevoets

ReactiesVe zitten och op Faceboek