Strafke
header-stripes

Nieuw contract voor Kenny Steppe

Geschreven door Truineer op vrijdag 19 juli 2019 in rubriek Streeknieuws

Fotograaf: STVV.com
Kenny Steppe won de strijd met Lucas Pirard en ontpopte zich tot een van de sterkhouders bij STVV. De 30-jarige doelman lag nog een jaar onder contract.

De voormalige doelman van Germinal Beerschot, SC Heerenveen, Waasland-Beveren en Zulte Waregem tekende een nieuwe verbintenis voor twee seizoenen bij de Kanaries.Steppe heeft 52 officiële matchen als STVV’er achter zijn naam staan. Na het vertrek van Lucas Pirard landde de Japanner Daniel Schmidt op Stayen, als nieuwe concurrent voor Kenny Steppe.

Boli naar Engeland?

Yohan Boli kwam in de oefenpartij tegen Lommel voor het eerst in actie. De Ivoriaanse spits viel in de 65ste minuut in en scoorde ook. De STVV-fans moeten echter niet rekenen op een langer verblijf van Boli.De aanvaller heeft zijn zinnen gezet op een transfer. Trainer Marc Brys gaf na de 1-2 nederlaag opnieuw aan dat een transfer van Yohan Boli in de lucht hangt. De 25-jarige spits ligt nog maar één jaar onder contract.Vorig seizoen lukte Yohan Boli veertien doelpunten en vijf assists in alle competities samen.

Idumba krijgt geen contract

De Congolese verdediger Idumba kwam met STVV in actie in de oefenpartij tegen Lommel. Hij maakte geen positieve indruk. Idumba greep eerder al naast een contract bij Waasland-Beveren. De 20-jarige Nathan Fasika Idumba speelde 65 minuten mee met de Kanaries. Trainer Marc Brys hoopt dat er nog een viertal nieuwe spelers bijkomen.Terwijl STVV deze week tegen Lommel voor het eerst een wedstrijd afwerkte op het nieuwe kunstgrasveld, komen de versterkingen mondjesmaat binnengedruppeld. De komst van de Braziliaanse aanvaller Allan Sousa is afgerond. Doelman Daniël Schmidt onderging zijn medische tests, de club brengt nu ook zijn contract verder in orde.

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek