Strafke
header-stripes

Nicky Hayen definitief T1 van STVV?

Geschreven door Truineer op vrijdag 29 november 2019 in rubriek Nieuws

Fotograaf: Truineer
De trainerscarrière van Nicky Hayen ziet er in één week volledig anders uit. Dinsdag leidde hij als T1 ad interim de eerste oefensessie na het ontslag van Marc Brys.

Volgens Het Nieuwsblad geloven ze bij het Japanse bestuur erg sterk in de capaciteiten van Nicky Hayen. Hij zal dan ook langer op de bank zitten dan enkel tijdens de Limburgse derby van aanstaande zaterdag. Het bestuur zou deze week dan ook het vertrouwen hebben uitgesproken in Hayen.
Voorzitter David Meekers liet deze week nog weten dat er geen Japanse T1 komt en dat lijkt dus te kloppen. Hayen mag de komende dagen zijn technische staf gaan vervolledigen. Hij is in het bezit van een Pro License-diploma en mag dus in de Jupiler Pro League aan de slag. CEO Takayuki Tateishi en sportief directeur André Pinto zouden eerstdaags gesprekken aanknopen met mogelijke assistenten om de technische staf rond Nicky Hayen te vervolledigen. In dat scenario is er nood aan een T2, keeperstrainer en een fysical-trainer, plus een nieuwe trainer voor de beloften.

ReactiesVe zitten och op Faceboek