Strafke
header-stripes

Mannen worden verwend op 23 september

Geschreven door Raf Vanmechelen op dinsdag 24 juli 2012 in rubriek Nieuws

Fotograaf: IF
Op zondag 23 september wordt de allereerste Men City Day georganiseerd. Terwijl de vrouwen gezellig shoppen tussen 14 uur en 18 uur in de binnenstad (eventueel eerst samen met de man), kunnen de mannen zich helemaal laten gaan op de Grote Markt.

De dag werd gedoopt tot 'Thuisverpleging Anne-Marie Men City Day', met als hoofdpartner Thuisverpleging Anne-Marie.

‘Tien brouwerijen verwelkomen de mannen van 11 uur tot 19 uur in de zevende hemel. Iedere brouwerij heeft bovendien een echte babe als meter, met Hanne Troonbeeckx, Griet Vanhees, Kelly Pfaff, Els Tibau, Cynthia Reekmans, Brigitta Callens, Justine De Jonckheere, Kim Engelbosch, Stephanie Clerckx en Tanja Dexters’, zegt Peter Onkelinx van Trud’Or.  ‘We brachten de dames al eens samen voor de voorbereidende fotoshoot.’

‘Traditioneel wordt in het weekend van de Unizo Dag van de Klant de herfstopendeur georganiseerd. Enkele jaren geleden was er een modeshow op de Grote Markt, en nu vernieuwen we opnieuw deze traditionele herfstopendeur’, weet schepen van Middenstand, Pascal Vossius. ‘Al jaren zijn we op zoek om net zoals bij de Ladies City Day eens iets voor de mannen te doen. Met de Men City Day hopen we de juiste formule gevonden te hebben.’

‘Sint-Truiden heeft sinds kort twee brouwerijen op het grondgebied staan. Logisch dus dat we onder andere hen naar het centrum trachten te brengen, want zij doen veel voor onze stad. Zij zijn een belangrijke ambassadeur’, weet voorzitter Jos Pirard.

Het wordt met z’n allen uitkijken naar zondag 23 september, naar welke brouwerijen zullen deelnemen en vooral: naar de 10 knappe meters. De brouwerij van Wilderen, Kerkom, Cristal Alken en Moortgat (Duvel) zouden alvast in het lijstje zitten.

 

 ReactiesVe zitten och op Faceboek