Strafke
header-stripes

Mannen naar voetbal, vrouwen shoppen

Geschreven door Shop & The City op woensdag 17 mei 2017 in rubriek Streeknieuws

Fotograaf: Shop & The City
Niet enkel vrouwen beleven vrijdag een topavond met vriendinnen in Sint-Truiden. Ook de mannen weten zich te amuseren met kameraden tijdens de laatste match van de Play Off 2: STVV- KV Mechelen.

‘Dit jaar keren we terug naar de roots van Ladies City Day. Bij de eerste editie keken de mannen naar de finale van de Champions League terwijl de vrouwen gingen shoppen. Overmorgen kunnen de mannen hun vrouwen afzetten in de stad en zelf met de vrienden STVV naar een overwinning supporteren’, aldus Pascal Vossius, schepen van Evenementen.

Feestplezier voor man en vrouw Na de match kunnen de mannen verder feesten in de RVUE op de Season Closing Party met Frank M, Phill V & Mattes. De vrouwen genieten op hun beurt dan weer van een wervelende slotshow van The Magical Flying Thunderbirds. Zij starten om 21u15 op de Grote Markt. Na het optreden kunnen de vrouwen verderfeesten in een van de vele horecagelegenheden in de stad. 

Over Body2Win Ladies City Day
Op vrijdag 19 mei zijn de winkels in Sint-Truiden open tot 21u voor het laatavond shopping evenement van het jaar! Meer dan 100 handelaars pakken uit met straffe acties en verwennerij voor alle dames. Verleider Ken van het welgekende televisieprogramma Tempation Island en de Romeo’s brengen een bezoek aan de Ladies Village op de Grote Markt. Als slot van deze prachtige avond, is er om 21u15 een fantastisch optreden van The Magical Flying Thunderbirds.
ReactiesVe zitten och op Faceboek