Strafke
header-stripes

Man met huisverbod aangehouden

Geschreven door Truineer op dinsdag 12 november 2019 in rubriek Nieuws

Fotograaf: Truineer
Een man met huisverbod takelde zondag zijn ex-partner toe in Sint-Truiden. De man vluchtte en kon door de politie gearresteerd worden. Hij werd aangehouden. De feiten speelden zich voorbije weekend af in de woning van het slachtoffer.

De dader, die vorige week nog voor de rechtbank verscheen voor gelijkaardige feiten, had zijn ex in haar huis opgewacht en deelde vervolgens meerdere klappen uit. De vrouw liep ernstige verwondingen op en had onder meer een gebroken neus, barst in haar oogkas en blauwe plekken verspreid over het gehele lichaam.
De dader vluchtte na de feiten weg en kon later op de dag door de politie gearresteerd worden toen hij zich in de woning verschanst had. Ze namen hem mee naar het bureau. De Truienaar had al een tijdelijk huisverbod lopen. Dat werd op een zitting van midden oktober nog verlengd tot januari. Na het afleggen van een verklaring leidde de politie van Sint-Truiden hem maandag voor bij de onderzoeksrechter. Deze besliste om de man aan te houden. Hij werd onder elektronisch toezicht geplaatst.

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek