Strafke
header-stripes

Maja Rutten, Het Klapke

Geschreven door Raf Vanmechelen op woensdag 3 november 2010 in rubriek Nieuws

Maja Rutten, die opgroeide te Bevingen, is ondertussen verkozen tot finaliste van de Miss Maxi Verkiezing.  De 32-jarige volslanke dame overleefde de voorrondes en de halve finale en ze geeft op Truineer.be een leuk interview.

Maja Rutten, die opgroeide te Bevingen, is ondertussen verkozen tot finaliste van de Miss Maxi Verkiezing.  De 32-jarige volslanke dame overleefde de voorrondes en de halve finale. Op 28 november dingt het Truinoske, dat nu in Strombeek Bever woont, mee  naar het fel begeerde kroontje te Roeselare.

“Mijn ouders wonen nog steeds in Sint-Truiden. Wat me wel erg heeft geraakt dat ik in Sint-Truiden meer sponsors heb gevonden dan in mijn eigen woonplaats. Eéns een Truienaar je in zijn hart sluit raak je er niet snel meer uit. De inspanningen van mijn ouders zijn hier ook niet vreemd aan”, zegt de goedlachse Maja.

Bevestig jij het cliché over je deelname?
“Nee. Als je wil zeggen dat iemand anders me inschreef, dan heb je het mis. Ik heb mezelf bewust ingeschreven. Na een fotoshoot, die ik van mijn lieve vriend Koen kreeg, besloot ik mee te doen aan Ulla Popken, ook een wedstrijd. Ik was te laat. Ik heb mezelf ingeschreven voor Miss Maxi dan”

Nog een cliché.... Je doet het voor je zelfvertrouwen?
“Ik moet hier geen straffe verhalen rond bedenken. Ik doe echt wel mee om te laten zien dat volslanke dames iets in hun mars hebben. Voor 300 mensen in een zaal spreken en je presenteren is echt iets unieks. Voor mij is dat echt een opsteker. Ik laat het me allemaal wat overkomen. We gaan met de finalistes 4 dagen naar Parijs ook. Dat is mooi meegenomen”

Wat doe je in het dagelijks leven, Maja?
“Ik doe office en event managment. Ik heb nog secretariaat talen in het Urselinnen gedaan. Na diverse jobs ben ik in het Brusselse blijven hangen. Ondertussen woon ik dus in Strombeek Bever en heb er ook mijn vriend Koen leren kennen”

De finale, met 24 kandidates uit Vlaanderen, gaat door op 28 november te Roeselare. Stemmen voor Maja kan nu al.

Je doet een SMS naar 6693 met MMB(spatie)12

Wij wensen je veel succes! (Foto: Maja met Bertha, de hond van ondergetekende, op de schoot)

 

 

ReactiesVe zitten och op Faceboek