Strafke
header-stripes

Maak & Smaak viert 1 jarig bestaan

Geschreven door redactie op vrijdag 27 oktober 2017 in rubriek Streeknieuws

Fotograaf: Truineer
'Maak & Smaak' opende in oktober van vorig jaar de deuren in Sint-Truiden. Het is een bijzondere winkel, want je kan er zowel soep slurpen als leuke decoratiespullen aanschaffen. 

Maar wat de winkel écht speciaal maakt, is dat het de eerste soepbar in België is die gerund wordt door mensen met een beperking. Een aantall cliënten van Intesa (verdeeld over vijf vaste teams) houdt de organisatie draaiende, met steun van drie vaste begeleiders. Doe mee op de pagina van Truineer.be op facebook en wie weet win jij 1 maand gratis soep.

Ambachtelijke boterhammen 
“Omdat we steeds op zoek zijn naar vernieuwing, werd de menukaart sinds juni uitgebreid met lekkere ambachtelijke boterhammen”, klinkt het. Als beleg is er de keuze tussen kaas, hesp, tapenade van tomaat, surimisalade, philadelphia met gerookte zalm, eiersalade of spek met ei. Een echte aanrader voor de liefhebbers van dikke sneden brood met een overheerlijk beleg!

Werkzaamheden Stationstraat en Tiensesteenweg
"Maak & Smaak is nu ook terug beter bereikbaar na de werken. Je kan ons nu terug goed bereiken op het kruispunt Stationsstraat/Stapelstraat/Tiensesteenweg." 

Elke weekdag
Wij nodigen iedereen uit om kennis te komen maken. Dit kan elke weekdag vanaf 10 tot 17.30 uur. 
Adres: Tiensesteenweg 10, 3800 Sint-Truiden 

Doe mee aan onze actie op de Facebookpagina van Truineer.be en win 1 maand gratis soep (1 portie soep per werkdag).

 

 ReactiesVe zitten och op Faceboek